Fémkereskedő képzés

Válasszon nyelvet

Kedves Tagunk! Tisztelt Érdeklődő!

Ma már a cégek többsége belátja, hogy a kommunikáció eszközrendszerét is érdemes felhasználnia a szervezet minél eredményesebb működése érdekében.

Ezért javasoljuk tagvállalatainknak és más érdeklődőknek

SZAKMAI KOMMUNIKÁCIÓ SZERVEZŐ TRÉNING

tanfolyamunkat, amely röviden és hatékonyan, a cég részéről felmerülő szervezési feladatokat kiemelve tekinti át a szükséges és lehetséges tennivalókat az alábbi tematika szerint:

 

  • -          a munkahelyi környezet, munkakultúra és a kommunikáció összefüggései,
  • -          egyén és munka, egyén és közösség, hierarchia és kollegialitás, konfliktuskezelés, asszertivitás,
  • -          szakmai események szervezése és kommunikációja,
  • -          sajtó és médiamegjelenések a vállalat életében, kitekintés a marketing, PR területére.

Az oktatás ismeretbővítő funkciója mellett a hangsúlyt a gyakorlatra és gyakoroltatásra helyezi, vizsgával zárul, a sikeres teljesítés alapján tanúsítványt adunk ki.

Oktató tréner:

Tomana Györgyi egyetemi végzettségű tanár, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a vállalati munkatársak oktatása, mind a kommunikáció, események szervezése terén. Vezetett önismereti csoportokat, drámapedagógiai műhelyt, képesség- készségfejlesztő tréningeket, szervezett konferenciákat, kiállításokat.

Időpont: szombati napon (igény szerint hétköznap, akár kihelyezett formában is) 9.00 – 16.30 óra, megfelelő létszám esetén az időpontot egyeztetjük a jelentkezőkkel.

Helyszín: Budapest

Várjuk jelentkezésüket FOLYAMATOSAN a Jelentkezési lap visszaküldésével!

További tájékoztatás: Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége, Major Ágnes képzési vezető, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (1) 422 1428, 06-30-900-7323

Budapest, 2016. január 11.

Üdvözlettel:

Major Ágnes

képzési vezető