Katonai robbanószerkezet tanfolyam

Ismét megszervezzük Budapesten a

KATONAI ROBBANÓSZERKEZET-FELISMERŐ

tanfolyamot, a munkatársak felkészültségének növelése, ezáltal az esetleges balesetek elkerülése céljából.

A képzés szükségességét alátámasztja a 49/2004. (VIII. 31.) BM rendelet a lőterekről, a lőfegyverek, lőszerek hatósági tárolásáról, a fegyvertartáshoz szükséges elméleti és jártassági követelményekről, valamint a 142/1999. (IX.8.) Kormányrendelet a tűzszerészeti mentesítési feladatok ellátásáról.

A képzés célja az alapvető robbanószerkezet felismerő képességek megszerzése interaktív előadás és gyakorlati szemléltetés segítségével. (Tematika mellékelve.)

Az előadás dia anyagát a résztvevők rendelkezésére bocsátjuk.

Tanúsítvány: a képzést vizsga zárja, a sikeresen vizsgázók a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének és a Magyar Robbantástechnikai Egyesületnek a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló tanúsítványát kapják.

Oktató:

Nemes József nyugállományú mérnök alezredes, a Magyar Robbantástechnikai Egyesület titkára. 2013-tól két évig a TÜV Rheinland InterCert Kft. Piro- és Robbantástechnikai üzletág vezetője volt. Tevékenysége kiterjedt a terméktanúsítási tevékenységre hazai és külföldi környezetben, szakértési feladatokra, továbbá pirotechnikus és robbantómesteri, valamint robbantásvezetői felnőttképzési oktatásra. Korábban foglalkozott robbantásos épületbontási munkák tervezésével, kivitelezésével, hatósági engedélyeztetéssel, katonai szakkiképzéssel.


Helyszín: Petrik Lajos Technikum (1146 Budapest, Thököly út 48-54.)
A tanfolyam időpontja -megfelelő számú jelentkező esetén- 2022.09.24. (szombat) 9.00 – 15.00 óra között, beleértve az egy tanórányi írásbeli vizsgát, ami kérésre más egyeztetett időpontban is teljesíthető.

Részvételi díj:
• HOSZ tagoknak: 30.000 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA
• NEM HOSZ tagoknak: 41.000 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA

A tanfolyami díj tartalmazza az oktatási segédletet, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót!

Jelentkezés: a jelentkezési lap visszaküldésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2022.09.10.

További tájékoztatással várja szíves érdeklődését: Major Ágnes képzési vezető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-30-900-7323 telefonszámon.
Budapest, 2022. augusztus 25.
Üdvözlettel:
Major Ágnes
képzési vezető

Tematika

Jelentkezési lap