Katonai robbanószerkezet tanfolyam

Kedves Érdeklődő!

Ismét megszervezzük Budapesten a népszerű KATONAIROBBANÓSZERKEZET-FELISMERŐ tanfolyamot, munkatársak felkészültségének növelése, ezáltal az esetleges balesetek elkerülése céljából.

A felkészítés szükségességét alátámasztja a 49/2004. (VIII. 31.) BM rendelet a lőterekről, a lőfegyverek, lőszerek hatósági tárolásáról, a fegyvertartáshoz szükséges elméleti és jártassági követelményekről, valamint a 142/1999. (IX.8.) Kormányrendelet a tűzszerészeti mentesítési feladatok ellátásáról.

A képzés célja az alapvető robbanószerkezet felismerő képességek megszerzése interaktív előadás és gyakorlati szemléltetés segítségével. (Tematika mellékelve.)

Az előadás dia anyagát a résztvevők rendelkezésére bocsátjuk.

Tanúsítvány: a képzést vizsga zárja, a sikeresen vizsgázók a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének és a Robbantástechnikai Egyesületnek a tanfolyam sikeres elvégzését igazoló tanúsítványát kapják.

Oktató:

Nemes József nyugállományú mérnök alezredes, a Magyar Robbantástechnikai Egyesület titkára. 2013-tól két évig a TÜV Rheinland InterCert Kft. Piro- és Robbantástechnikai üzletág vezetője volt. Tevékenysége kiterjedt a terméktanúsítási tevékenységre hazai és külföldi környezetben, szakértési feladatokra, továbbá pirotechnikus és robbantómesteri, valamint robbantásvezetői felnőttképzési oktatásra. Korábban foglalkozott robbantásos épületbontási munkák tervezésével, kivitelezésével, hatósági engedélyeztetéssel, katonai szakkiképzéssel.

Helyszín: Budapest

A tanfolyam időpontja -megfelelő számú jelentkező esetén- 2019. 12. 07. (szombat) 9.00 – 14.00 óra között, vizsga decemberben, külön egyeztetett időpontban lesz (1 tanóra).

Részvételi díj:

  • HOSZ tagoknak: 24.000 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA
  • NEM HOSZ tagoknak:                 34.000 Ft + ÁFA és vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA

A tanfolyami díj tartalmazza az oktatási segédletet, azonban nem tartalmazza az általános forgalmi adót!

Jelentkezés: a jelentkezési lap visszaküldésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Tematika letöltése

Határidő: 2019. 11. 27.

További tájékoztatással várja szíves érdeklődését: Major Ágnes képzési vezető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen vagy a 06-30-900-7323 telefonszámon.

Budapest, 2019. november 12.

Üdvözlettel:

Major Ágnes
képzési vezető