Fémkereskedő képzés

A három oktatási alkalomból álló, 21 órás tanfolyamot június  15-én, 20-án és 29-én tartjuk!

Várjuk még a jelentkezőket!

A fémkereskedelemmel foglalkozó vállalatok szakszerű és szabályszerű működéséhez kívánunk segítséget nyújtani „Fémkereskedő” tanfolyamunkkal.

A képzés célja a résztvevők felkészítése a fémkereskedelemről szóló 2013. évi CXL. törvény és a 443/2013. (XI. 27.) Korm. rendelet alkalmazására a fémhulladék felismerésétől értékesítéséig, valamint a gyakorlatban szükséges ismeretek bővítése a jogi fogalmak és az adminisztratív kötelezettségek (engedélykérelem, adatszolgáltatás stb.) terén. Tanfolyamunk elvégzésével a gyakorlati szakemberek naprakész tudást szereznek a NAV eljárásait értő, valamint jogi, fémipari illetve az adminisztrációban jártas szakemberektől. Az ismeretek elsajátítását saját fejlesztésű, a jogszabályalkotó által lektorált oktatási segédlet támogatja.

Oktatók:

Dr. Kheireddine Norbert pénzügyőr őrnagy, rendészeti szakértő referens, NAV,

Dr. Pozsonyi Katalin  egyéni ügyvéd, a HOSZ vezető oktatója,

Balika István okleveles kohómérnök, a Metalex 2001 Kft. elektronikai hulladék ágazatvezetője, a HOSZ vezető oktatója,

Jancsa Ildikó szakmérnök, hulladékgazdálkodási igazságügyi szakértő, a HOSZ OKJ-s tanfolyami oktatója. 

Tanúsítvány: a képzést vizsga zárja, a sikeresen vizsgázók a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének „Fémkereskedő” tanúsítványát kapják.

Helyszín: Budapest, később adjuk meg a pontos helyszínt.

Részvételi díj:

  • ·HOSZ tagoknak: 40.000 Ft + ÁFA  +  vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA
  • ·NEM HOSZ tagoknak: 54.000 Ft + ÁFA  +  vizsgadíj: 5.000 Ft + ÁFA

A tanfolyami díj tartalmazza a HOSZ saját fejlesztésű oktatási anyagát is, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót!

A tanfolyamot megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk. 

További tájékoztatást ad Major Ágnes képzési vezető, elérhetőségei: 06 30 900 7323, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Jelentkezési lap