Tudásfelfrissítő tréning

TÁJÉKOZTATÓ TANFOLYAM SZERVEZÉSÉRŐL

TUDÁSFELFRISSÍTŐ TRÉNINGET

szervez a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége a matematikai, fizikai, kémiai ismeretek felfrissítésére. Ez egyúttal felkészítés a 32 851 02 OKJ azonosítószámú Hulladéktelepkezelő tanfolyam előtti előzetes tudásmérésre.

Az OKJ-s képzés előtt a résztvevők teszt megírásával bizonyíthatják, hogy alapismereteik megfelelnek a „Műszaki és természettudományos alapismeretek gyakorlati alkalmazása” tananyagegység követelményszintjének. Az előzetes tudásmérést sikeresen teljesítők felmentést kapnak a Hulladéktelepkezelő tanfolyamon e tananyagegység elvégzése alól (32 tanóra).

Időpont: 2019. április 27. 9.00 – 14.00 óra között.

Oktató: Fandel Richárd mérnök, középiskolai tanár

Helyszín: Budapest

A tanfolyam tervezett időpontja, időtartama: 2019. március-áprilisban, az OKJ-s tanfolyam kezdéséhez igazodva, 6 tanóra.

Részvételi díj:

  • HOSZ tagoknak: 6.400 Ft + ÁFA
  • NEM HOSZ tagoknak: 7.600 Ft + ÁFA

Jelentkezés: jelentkezési lap visszaküldésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Határidő: MÉG ELFOGADUNK JELENTKEZÉSEKET!

További tájékoztatással várja szíves érdeklődését: Major Ágnes képzési vezető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen vagy a 06-30-900-7323 telefonszámon. 

Jelentkezési lap