Hírek

Felhívjuk kedves Tagjaink figyelmét, hogy az év végi ünnepekre való tekintettel, illetve adminisztrációs és technikai okok miatt 2019. december 23. és 2020. január 1. napja között Szövetségünknél az ügyfél- és iratfogadás szünetel. A megjelölt időintervallumban a beérkező e-mailekhez történő hozzáférésünk is korlátozott lesz.

Munkatársaink 2020. január 2-től állnak újra szíves rendelkezésükre.

Az EuRIC új brosúrája a fémhulladék-hasznosítás környezeti és gazdasági előnyeire hívja fel a figyelmet. A rövid összefoglaló rengeteg adat és ábra segítségével mutatja be az acél-, az alumínium-, illetve a rézhulladék-hasznosítás előnyeit.

Az európai hulladékhasznosító ipart képviselő EuRIC, illetve ennek papírhulladékos alszervezete, az ERPA újabb közleményben hívja fel a figyelmet a papírhulladék-hasznosító ágazat kritikus helyzetére. Az EuRIC már idén augusztusban jelezte, hogy rendkívül súlyos a válság.

Tisztelt Előfizetőnk, kedves Olvasónk!

A Zöld Ipar Magazin lapalapítói és kiadási jogát Szövetségünk, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 2019 áprilisában a magazin fenntartása céljából megvásárolta. A lap előállításában résztvevő szakembereket egytől-egyig átvettük, biztosítva ezáltal a folyamatos megjelenést.

A papírhulladék világpiacának fejleményei miatt kritikus helyzetbe került az európai papírhulladék-hasznosítás – hívja fel a figyelmet az ERPA, az európai hulladékhasznosító ipart képviselő EuRIC papírhulladékos alszervezete. Az ERPA határozott intézkedéseket sürget.