Hírek

Válasszon nyelvet

Tisztelt Előfizetőnk, kedves Olvasónk!

A Zöld Ipar Magazin lapalapítói és kiadási jogát Szövetségünk, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 2019 áprilisában a magazin fenntartása céljából megvásárolta. A lap előállításában résztvevő szakembereket egytől-egyig átvettük, biztosítva ezáltal a folyamatos megjelenést.

Az év eleje a magyarországi lappiacon mindig az áremelés időszaka, a nyomtatott sajtó területén így lesz ez 2020 januárjában is. Mindenki emel a lappiacon, a ZIP ára viszont csökken. Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a Zöld Ipar Magazint jövőre olcsóbban vehetik kézbe.

A magazin előfizetői díjait jelentősen csökkentettük, az éves előfizetés esetében 11160 Ft-ról 8280 Ft-ra (6 lapszám), féléves előfizetés esetében 5580 Ft-ról 4140 Ft-ra (3 lapszám) mérsékeltük. Tesszük ezt változatlan lapszám és tervezett, oldalakban mérhető tartalomnövekedés mellett, azaz több tartalmat olcsóbban fogunk biztosítani - ez az ajánlat bízvást egyedülálló a magyar lappiacon. Mindeközben a megjelenés nem szűkül, továbbra is hat fő számmal jelentkezünk, sőt, a szerkesztőség tervei között szerepel két évközi, bővített tartalmú periodika beiktatás is! 

A magazint olvasóink továbbra is előfizetőként érhetik el a legkönnyebben. Előfizetési igényét kérjük jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Bízunk benne, hogy előfizetőként  a jövőben is rendszeres olvasója lesz magazinunknak, hogy első kézből értesüljön a hulladékgazdálkodás, a megújuló energia és a környezetvédelem - e három terület szereplőit leginkább foglalkoztató - hazai és külföldi aktualitásairól.

                                                                        Üdvözlettel,

                                                                                                          Dr. Borosnyay Zoltán, LL.M.

                                                                                                           ügyvezető igazgató

                                                                         Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége (HOSZ)