Hírek

Válasszon nyelvet

2018.10. 13-án Diósdon két tagvállalatunkkal, a Mü-Gu Kft.-vel és az Inter-Metal Recycling Kft.-vel együttműködve, aktív szervezőmunkájukkal és pénzügyi támogatásukkal rendeztük  meg a VIII.  hulladékos (vándor) focikupát.

A tornán 12 csapat indult, beleértve kettő, az ITM és az NHKV Zrt. alkalmazottaiból összeállt „válogatottat”. További résztvevő csapatok az előző évekből ismertek közül az Alcufer, Büchl Hungária, Hungaria Recycling, Inter-Metal Recycling, Jász-Plasztik, MÜ-GU, P.M.R és az UD Stahl voltak, új jelentkező vállalatként pedig az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft., valamint a Kalo-MÉH Trans Kft. csapatát üdvözölhettük. A szurkolókkal együtt összesen közel 180-an vettek részt a rendezvényen.

Gratulálunk a győztes csapatoknak: a tornát a Kalo-Méh Trans Kft. csapata nyerte, a második helyezett a Büchl Hungária Kft. csapata lett, a harmadik helyen pedig az Alcufer Kft.játékosai végeztek.  A mérkőzések után a támogatóink jóvoltából a játékosok és a szurkolók egy közös ebédet is elfogyaszthattak.