Hírek

A Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége idén ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját. Elnökségünk döntése nyomán a jubileumi évforduló méltó megünneplésének alapját egy decemberi színvonalas szakmai konferencia adja, amelyet „HOSZ 30- A hazai hulladékgazdálkodás jelene és jövője” címmel rendezünk meg Budapesten.

A jubiláló Szövetség a rendezvényen körbejárná a hazai hulladékgazdálkodási szektor jelenének és jövőjének kérdéskörét, illetve a piaci szereplők előtt álló kihívásokat. A konferencia megvalósításával összefüggésben az ITM, a MEKH, a NAV és az NHKV Zrt., valamint a MOL Group, továbbá a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes együttműködésére is számítunk előadóként.

Az együttműködésre felkért szervezeteken és előadókon kívül a HOSZ szakosztályai is bemutatkoznak a konferencián, az egyes anyagáramokat érintő aktualitásokkal, tervekkel, fejlesztési lehetőségekkel.

A 2021. december 7-én 11 órakor kezdődő, egész napos rendezvényt - melynek helyszíne a fővárosi Hotel Aquaworld Resort Budapest****superior - gálavacsora zárja majd.
A jelentkezéseket a Jelentkezési lap visszaküldésével várjuk.

A konferencia támogatására tagjainknak, illetve érdeklődő gazdálkodó szervezeteknek 3 kategóriában lehetőséget ajánlunk!

A konferencia megvalósítását Arany (500 000,-Ft), Ezüst (300 000,-Ft), illetve Bronz (200 000,-Ft) fokozatú támogatóként segíthetik. Minden kategória esetén a támogatókat a besorolásnak megfelelően a meghirdetésekben, a honlapunkon, a Facebook oldalunkon és a kapcsolódó média megjelenésekben is feltüntetjük, az esemény szüneteiben kivetítjük. Arany és Ezüst támogatók részére a rendezvényen roll-up bemutatkozás lehetőségét is biztosítjuk. Arany támogatóinknál három, Ezüst támogatóinknál kettő, Bronz fokozatban pedig egy fő részvételét biztosítjuk a teljes programon, a gálavacsorát is beleértve.

Kérjük, jegyezzék elő az esemény időpontját! Várjuk szíves támogatói felajánlásaikat!

Információ és jelentkezés: Matkócsik Andrea, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Mobil: 0630 5710 425.

Jelentkezési lap

tamogatok hosz2