Hírek

Válasszon nyelvet

kupakverseny

A 2016. évi Országos Kupakverseny célja, hogy az alapítványok és egyesületek bevonásával erősítse a fiatal generáció gondolkodásában a környezettudatos életszemléletet.

A verseny elsősorban a Holofon Zrt.-hez köthető, amely nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóság megismertetésére és az ehhez vezető felfogás és életmód népszerűsítésére.

A Holofon Zrt egyik fő célkitűzése, hogy a közszemléletet megváltoztassa a műanyag hulladékokról: ez hívta életre a Kupakversenyt, amely mára a Vállalat saját „zöld” társadalmi felelősségvállalási programja lett.

A Holofon Zrt  Magyarország egyik vezető műanyag újrahasznosító „zöld” vállalata, innovatív vállalatként folyamatosan törekszik a technológiai folyamatokhoz kapcsolódó fejlesztésekre.

Fő tevékenysége az iparból és a kereskedelemből származó műanyag hulladékok átvétele majd újrahasznosítása, melynek során a hulladékból úgynevezett regranulátumot állít elő. A regranulátumból a műanyag feldolgozók ismét készterméket készítenek.

A verseny során a weboldalon regisztrált alapítványok és egyesületek (Szervezetek) mérkőznek meg egymással különböző díjakért. Feladatuk az, hogy a meghirdetett határidőre minél több műanyag kupakot gyűjtsenek össze és adjanak le a Partnereknél.

http://www.kupakverseny.hu/regisztralj