Kezdőlap

Köszöntjük honlapunkon!

A COVID-19-es vírus terjedése miatt hazánkban kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel budapesti székhelyünkön Szövetségünk ügyintézése is átmenetileg távmunkavégzésre („home office”) áll át. Kollégáink a távmunkához szükséges technikai feltételekkel rendelkeznek, az elektronikus leveleiket olvassák, s az eddig megszokott hivatali időben állnak a szíves rendelkezésükre! 

A Titkárságunkat átmenetileg csupán a +36 30 571 0425 mobilszámon érhetik el!

Tájékoztatjuk minden kedves Látogatónkat, hogy a Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete (HOE) Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége (HOSZ) néven folytatja tevékenységét. Szövetséggé alakulásunkat a civiltörvény változásai tették szükségessé, de az új név alatt is az elmúlt években megszokott színvonalú szolgáltatásokat fogjuk nyújtani tagvállalatainknak és partnereinknek változatlan elérhetőségeinken. 

A HOSZ elsősorban a magyarországi hulladékhasznosító vállalatok érdekképviseleti szervezete, mely jelenlegi 50 tagjával a hazai hulladékhasznosító ipar jelentős hányadát reprezentálja. Tagvállalataink a hulladékok begyűjtése és hasznosítása által megóvják környezetünket a szennyezéstől, kímélik Földünk erőforrásait és nyersanyagkészleteit, illetve ellátják másodnyersanyaggal az ipart, miközben munkahelyeket biztosítanak, beruházásokat hajtanak végre és sokmilliárd adóforinttal gazdagítják az állami költségvetést. Ennek a nélkülözhetetlen iparágnak a működéséhez szükséges és megfelelő jogszabályi-, valamint gazdasági környezet kialakítása érdekében dolgozunk.
Mottónk, T. Ansons-t idézve:

„A múzeumok a múltat őrzik meg, a hulladékfeldolgozók a jövőt.”

Jó böngészést kívánunk!

SZERVEZETI TAGSÁGAINK:

ERPA Branch logo 3 Eurometrec Branch logo