Rendezvényeink ↓

Válasszon nyelvet

2022. október 8. (szombat)

 

Az idén – kétéves szünet után – a X. HOSZ Hulladékos Foci Vándorkupa bajnokságot a győri, debreceni, budapesti (diósdi) és kalocsai helyszínt követően Jászberényben rendezzük meg, tagvállalatunk, a Jász-Plasztik Kft. aktív közreműködésének és pénzügyi támogatásának köszönhetően.

Időpont: 2022.október 8. (szombat), 10 -16 óra között

9 órától érkezés, regisztráció, felkészülés, megnyitó, sorsolás a csapatkapitányok részvételével,

10 órakor kezdődnek a mérkőzések,

15 órakor tervezzük a díjkiosztó programot.

Helyszín: Jászberényi Műfüves Pálya, 5100 Jászberény, Sportpálya utca.

https://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/4423/terkep-megkozelites

A focikupa megrendezéséhez négy műfüves pályát használhatunk. Rossz idő esetén a JP Aréna áll rendelkezésre (1 pálya). Öltöző és zuhanyozási lehetőség minden csapat számára biztosított.

A gyülekezéstől kezdődően a szervező biztosít ásványvizet, üdítő italt, kávét és 11 óráig szendvicset a résztvevők számára. Ebédet (babgulyást terveznek) ticket rendszerben kapnak a csapatok. Büfé üzemel a rendezvény alatt.

Játékvezetőket a jelentkező csapatok számához igazodva biztosít a szervező.

A játékidőt a jelentkező csapatok számának függvényében alakítjuk ki (eddig 2x12 perc vagy 2x10 perc volt, szabadtéri verzió esetén most 2x15 perc is lehetséges), a helyszínen a csapatkapitányok véglegesítik. A meccsek az 5+1-es összeállításra vonatkozó szabályok szerint zajlanak. Egy csapatnak legfeljebb 12 nevezett játékosa lehet. A csapatok saját mezben, többnyire megkülönböztethető, egyéni felszerelésben jönnek, ha nem, akkor kérjük, hogy jelölő trikót hozzanak magukkal. Szintén kérjük, hogy hozzanak magukkal 5-ös méretű futball labdát.

A sportpálya és a labdarúgás szabályainak betartása mindenkinek saját felelőssége, vigyázzunk egymásra és magunkra! Az esemény alatt orvosi ügyelet rendelkezésre fog állni.

Kérjük a résztvevő csapatokat, hogy a műfüves pályához elsősorban hernyótalpas/salakcipő, másodsorban gumi/műanyag stoplis cipő használatával készüljenek a sérülések elkerülése végett.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vándorkupát a sportszerető amatőr szakmai munkatársak részére rendezzük! 

A részvétel a Jász-Plasztik Kft. támogatásának köszönhetően DÍJMENTES.

A nevezés módja: e-mailben, a jelentkezési lap megküldésével.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 19.

További tájékoztatás kapható: Major Ágnes képzési vezetőtől (tel.: +36 30 900 7323, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), valamint Vetró Anna titkárságvezetőtől (tel: 422-1428, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A helyszínnel kapcsolatos kérdésekben a kapcsolattartó: Nagy-Szűcs Csaba Quality Manager, Jász-Plasztik Kft. (tel.: 06 20 775 6753, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).

Budapest, 2022. augusztus 15.