Rendezvényeink ↓

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az idei, immár IX. HULLADÉKOS VÁNDORKUPA FOCIBAJNOKSÁGOT tagvállalatunk, a Kalo-Méh Trans Kereskedelmi és Szállítmányozó Korlátolt Felelősségű Társaság szervezési és pénzügyi támogatásával tartjuk meg.

Időpont: 2019. szeptember 14. (szombat) 10:00-15:00 óra között, gyülekezés 9 órától.

Helyszín: Kalocsa (a pontos helyszínt később adjuk meg).

A sportközpontban három műfüves pálya áll rendelkezésünkre szociális helyiségekkel, büfével.

Tagvállalatunk támogatásának köszönhetően a részvétel DÍJMENTES, de regisztrációhoz kötött.

Az eseményről és a jelentkezés részleteiről további tájékoztatást augusztusban teszünk közzé. A jelentkezéseket e-mailben, jelentkezési lap beküldésével várhatóan szeptember 4-i határidővel fogjuk kérni. Előzetes jelentkezést addig is szívesen fogadunk!

A vándorkupát a sportszerető amatőr szakmai munkatársak részére rendezzük! A hagyományosan résztvevő csapatok mellett új jelentkezőkre is számítunk, és várjuk a szurkolók részvételét!

További tájékoztatás: Major Ágnes képzési vezetőnél (tel.: +36 30 900 7323, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., valamint Matkócsik Andrea vezetői asszisztensnél (tel: 422-1428, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kapható.

Jelentkezési lap