Segítség a fémtörvény által előírt kötelezettségek teljesítéséhez!
A HOE partnerein keresztül is igyekszik segítséget nyújtani a fémkereskedők számára a fémtörvény által előírt kötelezettségeik teljesítésében. Az alábbi cégek a HOE által ajánlott szolgáltatásaikat kínálják leendő ügyfeleiknek.


e-Termékdíj.hu Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Innotransz Mérnöki Iroda Kft.
Elsősorban képviseleti szolgáltatással foglalkozó vállalkozás, mely a fémkereskedelemről szóló 2009. évi LXI. „fémtörvény” és 312/2009 (XII.28.) kormányrendelet szerinti nyilvántartások, napi és havi bevallások és adatközlésekre kínál hatékony segítséget partnerei számára. A feladat elvégzéséhez informatikai rendszert biztosítanak.
Az e-Termékdíj.hu Kft. az alábbi feladatok ellátását vállalja fémkereskedők számára:

  • • engedélyeztetés
  • • nyilvántartó rendszer biztosítása (önállóan)
  • • nyilvántartó rendszer biztosítása és napi, valamint a havi bevallások elkészítése -ADATSZOLGÁLTATÁS
  • • hatósági kapcsolattartás


Az e-Termékdíj.hu Kft. mindemellett lehetőséget biztosít egyedi ügyekkel kapcsolatos feladatok átvállalására, elvégzésére is.

Az e-Termédkíj.hu minden HOE tag számára 10%, illetve a HOE-n keresztül jelentkező valamennyi fémkereskedő számára 5% kedvezményt biztosít szolgáltatásai árából. A kedvezmény megszerzése érdekében töltse ki az ajánlószelvényt és e-mailben vagy faxon juttassa el a HOE-ba. Az ajánlószelvényt aláírva eljuttatjuk az e-Termékdíj.hu Kft.-nek, aki ezt követően rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot. A szolgáltatásokról részletesen a www.femhulladek.eu oldalon olvashat.
A szoftverfejlesztő vállalkozás fejlesztette ki az EnWizard 2® nevű programot, az első kifejezetten hulladékgazdálkodó társaságok számára kifejlesztett integrált vállalatirányítási rendszert. A rendszer moduláris felépítésű és maximálisan figyelembe veszi a hulladékgazdálkodási iparág sajátosságait, segítségével minden gazdálkodó szervezet könnyen eleget tud tenni valamennyi hulladékokról szóló nyilvántartási, adatszolgáltatási és egyéb adminisztrációs kötelezettségének.

Az Innotransz Kft. az EnWizard 2® egy egyszerűsített funkciókészletű verzióját EnWizard-Meta néven kínálja a HOE ajánlásával a törvény által előírt feladatok gazdaságos teljesítésére. Az EnWizard-Meta funkciókészletéről tudjon meg többet vagy próbálja ki a www.enwizzard.hu lapon!

HOE tagvállalatok számára 5% kedvezményt biztosít az Innotransz Kft. szoftverei árából!